in

Presa internațională se înclină în fața Simonei Halep după victoria de la Australian Open

Românca a eliminat-o cu ușurință pe Veronika Kudermetova.

SpotMedia.ro vă prezintă primele comentarii apărute în presa internațională după calificarea în optimile de finală de la Australian Open.

Iată ce a scris presa internațională

Punto de Break: „Simona Halep își validează statutul de pretendentă la titlul de la Australian Open 2021. Ea este cea mai constantă jucătoare din tenisul feminin în ultimii 5 ani și la fiecare turneu arată o calitate competitivă supranaturală, cu ajutorul căreia se adaptează la toate circumstanțele posibile. Chiar dacă suprafață rapidă nu o avantajează, Simona joacă totuși la un nivel ridicat”.

Le Figaro: „Simona Halep s-a calificat în optimi fără să se forțeze. Românca a eliminat-o cu ușurință pe Veronika Kudermetova. Dacă în meciul cu Tomljanovic a fost la două puncte de înfrângere, cu Kudermetova a arătat că este categoric peste ea”.

Sportowe Fakty: „După maraton, urmează un sprint. După maratonul cu Tomljanovic, Simona Halep a castigat cu ușurință meciul cu Veronika Kudermetova și așteaptă acum răspunsul Igăi Swiatek”.

Amintim că Simona Halep s-a calificat în optimile de finală de la Australian Open după ce a învins-o pe rusoaica Veronika Kudermetova.

Sportiva noastră a obținut o victorie lejeră, scor 6-1, 6-3.

Pentru Simona Halep urmează un duel în optimile de finală cu poloneza Iga Swiatek.

Partida din optimile de finală va avea loc duminică, la o oră ce nu a fost stabilită momentan. Meciul va fi LIVE pe SpotMedia.ro.

Pentru calificarea în optimile de finală, Simona și-a asigurat un cec în valoare de 245.920 de dolari.

sursa: spotmedia.ro

What do you think?

Written by Moțoc Andreea

Comments

Lasă un răspuns

Loading…

0